Aktuellt hos Yogakällan

Varmt välkommen till en ny termin med yoga. Vi tror att vi mer än någonsin behöver yoga i dessa tider av corona-restriktioner för att vi skall kunna hålla oss balanserade i kropp och sinne vilket stärker vårt immunförsvar och håller hoppet uppe.

Yogasalen är lite mer än 60 m2 så vi kan vara 6 deltagare i gruppen per pass. Vi har delat upp vissa pass för att kunna erbjuda alla som vill en chans att delta. Varmt välkommen önskar Anne, Mia och Anna

   

Sköna Yogalördag med Anne

Succe´ återkommer till hösten

Fyll på med ny inspiration och vitalitet !

Vi börjar med skön vitaliserande Samayoga som öppnar upp kroppen och väcker sinnet. Efter fika berättar Anne om kvinnans cykler genom livets olika faser- och hur man kan stödja sig själv när hormonella obalanser påverkar vår livskvalitet. Det kan t.ex. vara  PMS, förklimakteriet (som infaller redan runt 40)  klimakteriet och menopausen. Sedan följer ett Hormonbalanserande yogapass där vi fokuserar på binjurar, hypofysen, sköldkörteln och äggstockarna. Dagen avslutas med yoganidra till gongarnas avslappnande och helande vibrationer.

Fruktfika och the´ ingår

Endast 6 personer – säkra avstånd

Din investering 500:-  swish 123 198 37 25

Boka senast     via mail info@yogakallan.se

eller per tel. 0707 287007 . Anmälan är bindande                

Många längtar efter att få komma igång med rutinerna och den välgörande yogan. Covid 19 har skakat om och ändrat på det dagliga livet. Vi tar hänsyn till hygienreglerna och håller tryggt avstånd i yogasalen och vid ankomst och avfärd. Om möjligt kom gärna ombytt och stanna hemma om du har sjukdomssymtom. Egna mattor och filtar får gärna tas med.

Hoppas att vi ses !

 
Anne Lötjönen Sund
Anne Lötjönen Sund Samayoga  Hormonyyoga Mediyoga     Gravidyoga Senioryoga     Yoganidra
Mia Jonsson
Yinyoga
Mediyoga  Migränyoga
Anna Redin Hathayoga      Yinyoga  Yoganidra

                 ……………………………………………………………………………………….

Då och då har vi ideella evenemang till stöd för Läkare utan gränser samt Mercyships. Då går avgiften oavkortat till hjälpverksamheten. Vår devis är: Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Tillsammans är vi starka! 

………………………………………………………………………………………….

Vill du hyra lokal för enstaka event eller för veckokurser?
Hör av dig till info @yogakallan.se eller 0707287007

…………………………………………………………………………………………..