Aktuellt hos Yogakällan

“POPUP – happening”

Frigörande dans och Gongbad torsd  12/11  kl18.00 -20.00

               

Kom och släpp loss dansaren i dig till musik från världens alla hörn! Med sidensjalar, rassel och pling låter vi inspirationen dansa oss utan riktad koreografi. Vi lyssnar  inåt och lockar fram rörelser. Vi blundar, eller har halvt slutna ögon för att utestänga omvärlden och koncentrerar oss på oss själva. Vi låter kroppen få uttrycka de stämningar, känslor och bilder som finns inom den. Inga krav. Inga bestämda steg. Inget rätt eller fel. 

Liksom vår kropp har ett begränsat rörelsemönster, så rör sig våra tankar i begränsade banor. Vanans makt begränsar våra möjligheter till ett friare tänkande och ett rörligare liv. När vi i dansen rör oss på sätt som vi inte brukar, öppnar vi energiströmmar. Blockerad, ”sovande” energi kommer i rörelse.

Passet avslutas med ett restorativt gongbad där vi vilar med stöd av kuddar och bolster för maximal återhämtning till läkande vibrationer av Gongar och klangskålar.

Föranmälan via sms till 0707-287007.  Din investering 250:- swishas före 12/11 till 123 198 37 25. Klippkort gäller också : 1 klipp + att du betalar mellanskillnaden 90:- på plats. Epassi gäller ej 

Anne Lötjönen Sund leder passet. Anne är utbildad i frigörande dans  och är yogalärare

Max 8 deltagare för att säkra avstånd. 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Många längtar efter att få komma igång med rutinerna och den välgörande yogan. Covid 19 har skakat om och ändrat på det dagliga livet. Vi tar hänsyn till hygienreglerna och håller tryggt avstånd i yogasalen och vid ankomst och avfärd. Om möjligt kom gärna ombytt och stanna hemma om du har sjukdomssymtom. Egna mattor och filtar får gärna tas med.

Hoppas att vi ses önskar:

 
Anne Lötjönen Sund
Anne Lötjönen Sund Samayoga Mediyoga Hormonbalans Gravidyoga Senioryoga
Mia Jonsson
Yinyoga
Mediyoga Migränyoga
Anna Redin Hathayoga Yinyoga

Här hittar du senast aktuellt hos Yogakällan, såsom kurser, gästföreläsare, event 

Betongstaty i skräddarställning med rosa ljus

Välkommen till oss Yogalärare Anna Redin håller Hatha-yoga och Yinyoga på tisdagar


Jag är sedan augusti 2018 certifierad Yogalärare i Hathayoga efter en 200 h utbildning hos Camilla Bergström/Yogaroom och Yinyogautbildning med Magdalena Mc Weld 2019. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och samtidigt lära mer av alla jag möter på min fortsatta yogaresa!”

                 ……………………………………………………………………………………….

Då och då har vi ideella evenemang till stöd för Läkare utan gränser samt Mercyships. Då går avgiften oavkortat till hjälpverksamheten. Vår devis är: Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Tillsammans är vi starka! 

………………………………………………………………………………………….

Vill du hyra lokal för enstaka event eller för veckokurser?

Hör av dig till info @yogakallan.se eller 0707287007

…………………………………………………………………………………………..

Behandlingar: Posturalterapi – den “nya” formen av hållningslära och Kinesiologi  kan du få hos oss.Mera Information www.caversus.se    Linda Carlsson 0733-707739